April 22, 2024
10 bästa sammansatta övningar för kvinnor för att bli slank

Det är inte alltid enkelt att översätta facktermer och uttryck från ett språk till ett annat, men jag gör mitt bästa för att ge en korrekt översättning.

10 bästa sammansatta övningar för kvinnor för att bli slank Det är inte alltid enkelt att översätta facktermer och uttryck från ett språk till ett annat, men jag gör mitt bästa för att ge en korrekt översättning.

10 bästa sammansatta övningar för kvinnor för att bli slank

Det är inte alltid enkelt att översätta facktermer och uttryck från ett språk till ett annat, men jag gör mitt bästa för att ge en korrekt översättning.

10 bästa sammansatta övningar för kvinnor att få magert
Att få en kroppsbyggnad som är både stark och smal är målet för många kvinnor. För att uppnå detta mål är det viktigt att använda sammansatta övningar, eftersom de aktiverar flera muskelgrupper samtidigt och ökar förbränningen av kalorier. Här är en lista över de 10 bästa sammansatta övningarna för kvinnor att få en magert kropp.

1. Utfallssteg
Utfallssteg är en utmärkt sammansatt övning som tränar benen, rumpan och bålen. För att göra det, stå med ena foten framåt och den andra foten bakåt. Sänk dig sedan ner tills det bakre knäet nästan nuddar golvet och res dig upp igen. Upprepa övningen med motsatt ben.

2. Marklyft
Marklyft är en av de bästa övningarna för att träna hela kroppen, inklusive rygg, ben, rumpa och kärnmuskler. För att göra det, stå med fötterna axelbrett isär och böj dig sedan ner för att plocka upp skivstången med rak rygg. Res dig sedan upp med skivstången och spänna rumpan i toppositionen.

3. Kettlebellsvingar
Kettlebellsvingar är en annan fantastisk sammansatt övning som tränar hela kroppen, särskilt bål och rumpan. För att göra det, stå med fötterna bredare än axelbrett och håll i kettlebellen med båda händerna mellan benen. Sväng sedan kettlebellen upp till brösthöjd med hjälp av höftens kraft.

4. Pull-ups
Pull-ups är en utmärkt sammansatt övning för att träna rygg, armar och skuldror. För kvinnor som inte är starka nog för att göra pull-ups, finns det alternativ som assistansband eller maskiner på gymmet som kan hjälpa till.

5. Armhävningar
Armhävningar är en annan klassisk sammansatt övning som tränar bröst, armar och kärnmuskler. För kvinnor som inte är starka nog för vanliga armhävningar, kan knä-armhävningar vara ett bra alternativ.

6. Utfallsplyo
Utfallsplyo är en explosiv variant av vanliga utfallssteg som tränar benen och förbättrar spänst. För att göra det, gör en vanlig utfallssteg och hoppa sedan upp i luften och byt ben i luften. Upprepa övningen i ett snabbt tempo.

7. Dips
Dips är en utmärkt sammansatt övning för att träna triceps och bröst. För att göra det, placera händerna på två stadiga ytor (t.ex. stolar) och sänk kroppen neråt genom att böja armarna. Res sedan upp kroppen igen genom att sträcka armarna.

8. Squat
Squat är en av de mest effektiva övningarna för att träna ben, rumpa och kärnmuskler. För att göra det, stå med fötterna axelbrett isär och böj sedan knäna för att sänka kroppen neråt. Res sedan upp kroppen igen till startpositionen.

9. Ren och press
Ren och press är en kraftfull sammansatt övning som tränar hela kroppen, särskilt axlar, armar och rygg. För att göra det, stå med fötterna axelbrett isär och plocka upp en hantel från golvet till brösthöjd och pressa sedan hanteln upp över huvudet.

10. Cykelsparkar
Cykelsparkar är en utmärkt sammansatt övning för att träna bålen och förbättra balansen. För att göra det, sitt på en matta med händerna bakom huvudet och böj på ena knäet medan du sträcker ut det andra benet. Roter kroppen för att föra armbågen mot det motsatta knät och upprepa övningen på andra sidan.

Dessa sammansatta övningar är utmärkta för kvinnor som vill få en smal och stark kroppsbyggnad. Genom att inkludera dem i din träningsrutin, kan du förbättra din muskeltoning, öka din metabolism och bränna fett effektivt. Så nästa gång du är på gymmet, se till att inkludera några av dessa övningar i din träningsrutin för att uppnå dina fitnessmål. Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *