March 2, 2024
Verlinvest investerar i Cible Skin

Verlinvest investerar i Cible Skin

Verlinvest investerar i Cible Skin för att främja tillväxten av den innovativa hudvårdsföretaget.

Det belgiska familjeföretaget Verlinvest har nyligen meddelat att de har investerat i det svenska hudvårdsföretaget Cible Skin. Detta partnerskap syftar till att främja tillväxten av den innovativa företaget samt att stödja dess fortsatta expansion på den svenska och internationella marknaden. Denna investering är ett tydligt bevis på det ökade intresset för moderna skönhetsföretag och visar på Verlinvests engagemang för att investera i lovande företag som Cible Skin.

Cible Skin grundades 2019 av Malin Karlsson och Johanna Börjesson med visionen att skapa rena och säkra produkter som är skonsamma mot huden och samtidigt effektiva. Företaget har snabbt blivit en framträdande aktör inom den svenska skönhetsindustrin och har fått stor uppmärksamhet för sina högpresterande produkter som är fria från skadliga kemikalier. Cible Skin erbjuder en rad olika produkter, inklusive ansiktskrämer, rengöringsmedel och serum, som alla är utformade för att ge kunderna en strålande och frisk hud.

Verlinvest är ett familjeägt företag med en lång historia av investeringar inom livsmedels- och dryckesindustrin. De har tidigare investerat i flera framgångsrika företag, inklusive Revolution Foods, Kopi Kenangan, och Oatly. Genom sin investering i Cible Skin visar Verlinvest sitt fortsatta engagemang för att stödja innovativa och hållbara varumärken inom skönhetsbranschen.

Cible Skin har vunnit flera priser och utmärkelser för sina produkter, och företaget har blivit välkänt för sitt engagemang för hållbarhet och etiskt företagande. Deras produkter är tillverkade av naturliga ingredienser av hög kvalitet och är inte testade på djur, vilket har gjort dem till en favorit bland konsumenter som söker rena och etiska skönhetsprodukter.

Enligt Malin Karlsson, medgrundare av Cible Skin, är företagets partnerskap med Verlinvest en spännande möjlighet att ta företaget till nästa nivå. “Vi är glada över att ha Verlinvest ombord som en partner i vår fortsatta tillväxtresa,” säger Karlsson. “Deras erfarenhet och expertis inom livsmedels- och dryckesindustrin kommer att vara ovärderliga när det gäller att stärka vårt varumärke och expandera till nya marknader.”

Genom denna investering kommer Cible Skin att kunna investera i forskning och utveckling av nya produkter samt stärka sin närvaro på den svenska och internationella marknaden. Företaget har redan etablerat sig som en ledande aktör inom den svenska skönhetsbranschen, och med Verlinvest som partner ser de fram emot att fortsätta sin tillväxt och expandera sitt varumärke.

Verlinvests investering i Cible Skin kommer också att stärka företagets position inom skönhetsbranschen och bidra till att öka medvetenheten om dess produkter och varumärke. Genom att samarbeta med en stark och pålitlig partner som Verlinvest, kommer Cible Skin att kunna dra nytta av deras erfarenhet och resurser för att stärka sin konkurrenskraft inom skönhetsindustrin.

För konsumenterna innebär denna investering också att de kan förvänta sig ännu mer innovativa och högkvalitativa produkter från Cible Skin i framtiden. Med Verlinvests stöd kommer företaget att kunna utforska nya idéer och möjligheter för att fortsätta leverera hudvårdsprodukter av hög kvalitet som är bra för konsumenterna och miljön.

Även om Cible Skin är relativt nytt på marknaden, har företaget snabbt etablerat sig som en seriös aktör inom skönhetsindustrin och fortsätter att växa i popularitet. Med denna senaste investeringen från Verlinvest kommer Cible Skin att kunna ta nästa steg i sin tillväxtresa och fortsätta att erbjuda konsumenterna högkvalitativa och hållbara skönhetsprodukter.

I en tid då konsumenterna blir allt mer medvetna om de produkter de använder och dess påverkan på miljön, är Cible Skins fokus på hållbarhet och etiskt företagande särskilt viktigt. Genom att erbjuda rena och säkra produkter som är tillverkade av naturliga ingredienser och är inte testade på djur, har företaget samlat lojala kunder som uppskattar deras engagemang för att skapa produkter som är bra för både människor och planeten.

Med Verlinvests investering i Cible Skin kan företaget förvänta sig en spännande framtid med ökad tillväxt och expansion. Denna investering kommer att stärka Cible Skins position som en ledande aktör inom skönhetsindustrin och kommer att ge dem möjlighet att fortsätta att utveckla och erbjuda innovativa och högkvalitativa produkter till sina kunder.

För Verlinvest representerar partnerskapet med Cible Skin en möjlighet att investera i ett lovande företag som har potential att förändra skönhetsindustrin. Genom att stödja Cible Skin i dess tillväxtresa, visar Verlinvest sitt fortsatta engagemang för att investera i innovativa och hållbara företag som har potential att göra verklig skillnad på marknaden.

I slutändan är Verlinvests investering i Cible Skin en vinst för båda företagen och en spännande utveckling för skönhetsindustrin. Med sitt fokus på innovation, hållbarhet och etiskt företagande, har Cible Skin visat sig vara ett företag som har potential att göra verklig skillnad på marknaden, och med Verlinvests stöd ligger de i en stark position att fortsätta sin tillväxtresa och utveckla nya och spännande produkter för sina kunder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *